Vi sikrer trygge rammer for kunder og beboere. Læs, hvordan vi medvirker til at mindske risikoen for Corona-smitte.

AP Pension starter udlejning af 102 lejligheder i Kløverbladsparken i Valby

Pressemeddelelse: AP Pension har netop afholdt rejsegilde på 102 nye lejligheder i Kløverbladsparken i Valby i København, og i løbet af april 2017 begynder udlejningen af de attraktive boliger.

Hos AP Pension og DEAS, som står for selve udlejningen, har man allerede oplevet stor interesse for lejlighederne, og man har derfor store forventninger til antallet af besøgende til de kommende åbent hus-arrangementer.

AP Pensions lejeboligprojekt Kløverbladsparken, som ligger på hjørnet af Carl Jacobsens Vej og Kløverbladsgade i Valby i København, åbner i løbet af april op for udlejning af de 102 nye boliger. Projektet er tegnet af Arkitema Architects og opført af NRE Group, som AP Pension har et langt samarbejde med.

Opførelsen af det 10.200 kvm store projekt i Valby er i øjeblikket i fuld gang, og AP Pension forventer, at boligerne står klar til indflytning i løbet af efteråret. De 102 lejligheder kommer til at ligge centralt i Valby, ikke langt fra Toftegårdsplads og kun 10 minutter med S-tog, bil eller cykel til Rådhuspladsen i København. 

Valby er et yderst attraktivt område for både unge og gamle. Dels ligger det tæt på centrum af København, dels er der både gode skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder i området. Ambitionen med Kløverbladsparken er at skabe et projekt, som passer ind i omgivelserne, og som har gode rammer for beboerne, samtidig med at vi skaber fundamentet for solide afkast til vores pensionskunder,

siger direktør i AP Pensions ejendomsudviklingsselskab, AP Ejendomme, Peter Olsson.

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS står for både udlejning, administration, indflytning og drift af Kløverbladsparken.

Vi kan allerede nu mærke en god interesse for boligerne i Kløverbladsparken. Med en størrelse fra 60 til 110 kvadratmeter appellerer boligerne både til par og familier med børn. Jeg forventer derfor, at vi får en effektiv udlejningsproces og en ejendom med masser af liv,

siger Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i DEAS.

Udover de 102 lejligheder, bliver der også etableret et stort fælleslokale i Kløverbladsparken, som alle beboerne kan benytte, ligesom der bliver etableret erhvervslokale, som fx kan udlejes til en café eller lignende.

Vi har i AP Pension en ambition om at være med til at udvikle ejendomme helt fra begyndelsen, så vi på den måde gør en forskel både på kvaliteten af byggerierne og på afkastet til vores kunder. Med Kløverbladsparken har vi skabt et moderne byggeri, med en række attraktive lejligheder til fornuftige huslejer. Det er noget som både vi og resten af Valby og København kan være stolte af,

siger Peter Olsson.

I de kommende måneder planlægger DEAS flere åbent hus-arrangementer i Kløverbladsparken, disse bliver offentliggjort på www.kloeverbladsparken.dk.

Udgivet 08. marts 2017