AP Pension byder velkommen til hundredevis af nye beboere i Ny Ellebjerg

Pressemeddelelse udsendt af AP Pension: Mange glade lejere får i denne uge nøglen til deres nye lejlighed. Den 1. december rykker de mange nye beboere officielt ind i topmoderne bygninger i det nye fashionable boligområde Kløverbladsparken i Valbys gamle industrikvarter ved Ny Ellebjerg Station.

Siden AP Pension åbnede op for udlejning af de 102 lejligheder i det spritnye, Arkitema Architects-tegnede boligbyggeri tæt på Valby Parken, er det strømmet ind med boligansøgninger. Projektet har således været en succes lige siden rejsegildet i marts i år, til Peter Olssons, Direktør i AP Ejendomme, store tilfredshed. Han fortæller:

Vi ønskede at skabe et miljø i harmoni med det historiske industrikvarter, men som samtidig bød på moderne, alsidige boliger med utroligt spændende arkitektur. Vi mener, at vores bidrag har klaret netop dette. Når vi samtidig kan sikre vores pensionskunder et godt afkast, vinder alle parter.

Byggeriet er opført med lejlighedsopgange og rækkehuse i varierende højde – op til 6. etage. Der er lejligheder i størrelsesordenen 60-175m2 med blandt andet fælles tagterrasser og et attraktivt gårdmiljø. Derudover ligger Valby Parken lige om hjørnet. Jacob Eiskjær Olesen, adm. direktør fra totalentreprenør NRE Denmark A/S, siger:

Det har været en fornøjelse at kunne bidrage til at udvikle Valbys gamle industriområde til et moderne boligområde med arkitekttegnede bygninger og energivenlige lejligheder, der både ligger så tæt på centrum og tæt på grønne områder.

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS står for både udlejning, administration og drift af udlejningsejendommen i Valby. Udlejningschef i DEAS, Lasse Rüsz, har bemærket, hvordan efterspørgslen har været høj, lige siden de blev sat til leje i foråret. Han tilføjer:

Valby er blevet et yderst attraktivt område at bo i som følge af byudviklingen. Samtidig ligger de 102 lejligheder centralt, ikke langt fra Toftegårdsplads og med kun 10 minutter til Rådhuspladsen med S-tog, bil eller cykel.

Fakta om Kløverbladsparken

  • Kløverbladsparken består af 102 lejelejligheder med beliggenhed i Ny Ellebjerg-området i Valby
  • Mere end 150 lejere flytter ind den 1. december 2017 i lejligheder i størrelsesordenen 60-175 m2
  • Kløverbladsparken ligger på hjørnet af Carl Jacobsens Vej og Kløverbladsgade tæt på Valby Parken
  • AP Pension ejer bygningerne, NRE Denmark A/S er totalentreprenør, DEAS står for både udlejning, administration og drift af ejendommen, mens Arkitema Architects har tegnet byggeriet 
  • Se billeder af lejlighederne og læs mere om Kløverbladsparken på www.kløverbladsparken.dk.

Udgivet 27. november 2017

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case