AP Pension åbner for udlejningen af 128 nye og moderne boliger i naturskønne Risskov

Pressemeddelelse udsendt af AP Pension: Udlejningen af AP Pensions lejeboliger på Kværnloftet i Risskov ved Aarhus bliver åbnet, så alle interesserede kan skrive sig op til en af boligerne.

Der er åbent hus de kommende søndage. AP Pensions arkitekter Sleth og Arkitema har denne gang skabt et råt og moderne og samtidig blødt udtryk med rå beton facader og guld altaner og karnapper.

Med sin placering i Risskov er Kværnloftet tæt på både skov, strand og ikke mindst på det mangfoldige byliv i Aarhus. Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, ser frem til, at nøglerne til boligerne i Kværnloftet kan blive overdraget til lejerne.

De kommende beboere i Kværnloftet vil kunne flytte ind i et fantastisk område, hvor de er midt i den skønne natur i Risskov. Ligesom de hurtigt kan komme ind til det charmerende byliv, som Aarhus byder på. Lejerne vil komme til at bo i nogle moderne omgivelser tæt på gode indkøbsmuligheder. Samtidig er boligerne med til at skabe gode afkast til alle kunderne i AP Pension,

fortæller Peter Olsson.

Med sin placering i Risskov er Kværnloftet et helt specielt sted, forklarer Peter Olsson og fortsætter:

Boligerne er etableret i et gammelt industrikvarter, hvor arkitekterne har videreført de historiske linjer fra de gamle bygninger i det nye byggeri, og det rustikke look giver en autentisk atmosfære i området.

DEAS står for udlejningen samt den videre administration af Kværnloftet.

Aarhus er et af de helt store vækstområder i Danmark, og Kværnloftet tilbyder beboerne et unikt nærmiljø med både skov, strand og byliv helt tæt på. Vi ser frem til at hjælpe AP Pension i hus med endnu et flot projekt,

siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

Lejlighederne er indrettet med store vinduespartier, og hjertet i boligen er det store køkkenalrum, hvor dagslyset strømmer ind fra begge sider. Derudover byder lejlighederne på gode, store værelser der er holdt i nordisk stil med hvidmalede vægge og flotte trægulve. Lejeboligerne er på to-fem værelser, og de henvender sig til unge og ældre par samt børnefamilier. I forlængelse af etageejendommen er der ti rækkehuse i to plan samt to lejligheder i to plan med egen indgang.

Der er åbent hus søndage fra 14-15 på adressen Kværnloftet 36, 1. tv og Kværnloftet 24, 8240 Risskov.

Kort om Kværnloftet:

Etageejendommen:

 • 2-5 værelser
 • 58-157 M2
 • lejeniveau fra 7.995 – 18.000 kroner
 • Egen altan eller terrasse
 • Depotrum i lejlighed eller kælder
 • Gulvvarme i badeværelse

Rækkehusene:

 • 3-4 værelser
 • 116-148 M2
 • Lejeniveau fra 13.000 – 16.200 kroner
 • Gulvvarme i badeværelse
 • Egen parkeringsplads 
 
 

Udgivet 18. marts 2019

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet