Amager Centret løfter sløret for nye butikker

Byggeriet står forventeligt færdigt næste forår, men allerede nu kan sløret løftes for nogle af de nye lejere. Og der er tænkt på noget til alle, fra de kaffetørstige og lækkersultne til de søde små og dem, der elsker en god løbetur.

Der er fuld gang i byggeriet i Amager Centret. Det gamle p-hus er nu helt fjernet, og nye moderne p-faciliteter er ved at blive opbygget. Næste opgave bliver at etablere den nye rundgang på 1. sal, som vil skabe et naturligt flow gennem centret og gøre plads til nye butikker.

Den lille gård midt i centret er under omdannelse til et grønt byrum, hvor en række restauranter og cafeer fremover vil være med til at skabe et hyggeligt torvemiljø. Her kommer man til at kunne slukke kaffetørsten hos den kendte kaffekæde Espresso House.

Nye spændende spisesteder

Joe & the Juice kommer nu også til Amager Centret i nye lokaler. En mere krydret bejler til smagsløgene er Wokshop. Restauranten er indrettet som gadekøkken-de-luxe med langborde og fokus på sunde og autentiske retter.

Den moderne forbruger efterspørger i højere grad oplevelser kombineret med shopping, hvilket er baggrunden for, at vi nu udvider udbuddet af mad og drikke i det nye center. Den istandsatte gårdhave vil danne den perfekte ramme om både nye og eksisterende spisesteder i Amager Centret

siger Kim Jensen, center manager i DEAS.

Flere shoppingmuligheder til næste forår

I stuen åbner den hollandske kæde Rituals med et koncept, der skal minde den travle forbruger om at tage sig tid, alt sammen pakket ind i spa-lignende omgivelser og med det karakteristiske, japanske kirsebærtræ i centrum. For de mindste og deres forældre åbner internetforhandleren Minifin deres første fysiske butik med fine ting til børneværelset og baby- og børnetøj fra populære mærker.

Ama’rkanerne skal heller ikke gå langt for at finde den perfekte løbesko, når The Athlete’s Foot slår dørene op til kædens første butik på Amager.

Vi glæder os over den store interesse for det nye Amager Centret. Vi er kendt for at være ama’rkanernes foretrukne shoppingdestination, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores trofaste kunder en endnu større pallette af spændende udbud. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vi har det rette butiksmix, og vi er stolte over, at vi nu styrker centrets profil med så stærke aktører

siger Kim Jensen.

Udgivet 04. marts 2019