Årlig undersøgelse bekræfter høj tilfredshed

Seneste undersøgelse blandt DEAS' foreninger tegner et billede af meget tilfredse kunder, som især lægger vægt på den personlige service.

For syvende år i træk er de ejer-, andelsbolig- og grundejerforeninger, som DEAS administrerer, blevet spurgt om, hvordan de oplever samarbejdet med DEAS. Mere end 70 % af de adspurgte bestyrelser blandt DEAS’ 950 foreninger har deltaget i den årlige tilfredshedsundersøgelse og således bidraget med værdifulde indsigter.

Vores foreninger har bidraget med en lang række inputs, der giver os et unikt grundlag for at kunne udvikle os som samarbejdspartner, så vi fortsat kan skabe værdi for vores kunder og gøre det endnu lettere at være kunde i DEAS,

siger Jesper Moe, afdelingsdirektør med ansvar for foreninger i DEAS.

Høj tilfredshed

Tilfredshedsmålinger er en del af DEAS’ forretningsmodel, og den seneste undersøgelse blandt kunderne inden for foreningsområdet fastholder et højt tilfredshedsniveau. Den gennemsnitlige tilfredshed med DEAS ligger lige nu på 8,5 ud af 10.

Resultaterne tegner igen i år et klart positivt billede af DEAS. Foreningerne er tilfredse, og DEAS har i deres øjne et højt serviceniveau, professionelle og imødekommende medarbejdere og ydelser, der i høj grad stemmer overens med deres behov. Det er vi meget stolte af, for vi arbejder hver dag for at skabe værdi for vores kunder og beboere,

siger Jesper Moe.

86% af de kunder, der deltog i undersøgelsen, har svaret, at de er tilfredse eller meget tilfredse med DEAS, og hele 62% har svaret, at de vil anbefale os til andre

Der er naturligvis også områder, som skal forbedres. Vi skal i endnu højere grad handle proaktivt og koordineret, og det skal gøres endnu lettere at være kunde hos os gennem udvikling af vores forretning og løsninger.

Foreninger efterspørger den personlige service

Der er to områder, der i særlig grad driver foreningernes tilfredshed med DEAS som administrator; nemlig den personlige service og gode relation samt en proaktiv adfærd hos foreningens kontaktpersoner.

Der skal i høj grad være en tæt personlig relation mellem bestyrelsen og dens kontaktpersoner.

Vi har fokus på at levere en service, der er både personlig og digital. Og det stemmer godt overens med undersøgelsens resultater. For selv om vores kunder ønsker digitale løsninger, der letter bestyrelsens arbejde, så er og bliver en nær relation meget vigtigt,

siger Jesper Moe.

Samtidig er proaktivitet et vigtigt parameter i den gode serviceoplevelse. DEAS skal tage initiativ og komme med gode råd, tilbud og løsninger, der passer præcis til foreningernes både aktuelle og kommende behov.

Foreningerne har også fokus på tilgængelighed. DEAS skal være tilgængelige over fx telefon og mail, når foreningen har behov.

Derfor har DEAS’ kunder både en fast kontaktperson og et dedikeret team i DEAS, som servicerer foreningen. Det betyder, at kunderne altid kan få svar på spørgsmål og få løst opgaver, også når den faste kontaktperson holder ferie eller er til møder.

Udgivet 27. februar 2018

Kontakt

Lars Carl Gruby

Afdelingsdirektør
Foreninger
Bliv kontaktet

SPECIALIST I FORENINGER

Se, hvordan vi kan hjælpe jeres forening.

Se filmen