DEAS Group kåret som Årets Ejendomsvirksomhed 2022

EjendomDanmark har i samarbejde med Ejendomswatch kåret DEAS Group som vinder af Årets Ejendomsvirksomhed. Det skete, da Ejendomsbranchen den 3. november 2022 var samlet til årets topmøde EJENDOM2022.

Med 43 % af stemmerne i den afgørende afstemning vandt DEAS Group prisen i det stærke felt af nominerede, der også bestod af Barfoed Group og Balder Danmark.

På vegne af alle i DEAS vil jeg gerne sige tusinde tak for prisen. Det har været et spændende år. Der er sket rigtig meget i branchen, og vi er i gang med at ændre mindset, digitalisere og innovere.
Så tusinde tak for, at I har set, at vi gør, hvad vi kan. Vi er langt fra færdige, vi tror på, at vi har et stykke at gå endnu. Det glæder os rigtig meget, at så mange har taget godt imod den rejse vi er på og gerne vil være en del af den,

siger Rikke Lykke, Group CEO.

Årets ejendomsvirksomhed 2022 Rikke LykkeCEO Rikke Lykke tager imod prisen på vegne af alle medarbejdere

En ny retning for ejendomsadministration

Juryen lagde vægt på, at DEAS har haft modet til at turde pege en ny retning for, hvad ejendomsadministration skal være – selvom man er blandt de største og på mange fronter ikke er den samme virksomhed som sidste år.

Juryen beskrev også DEAS Group som er et billede på den kommercielle og teknologiske udvikling, som alle i branchen gennemgår i disse år. Samtidig har de tidligt markeret sig på ESG-dagsordenen, og de tager aktivt del i den samfundsmæssige debat, der er om fremtidens ejendomsbranche. 

Årets Ejendomsvirksomhed 2022 DEASBageste række: Kim Krabbe, Rikke Lykke, Anne Louise Fisker, Allan Andersen Christensen, Bjarne Rasmussen, Ditte Heltborg Kjærgaard, Jacob Kirschner Hansen, Mia Nyman Spangenberg.
I sofaen: Camille Berner, Anette Grotum, Jesper Stolbjerg, Mark Safir Nielsen

 

 

Udgivet 04. november 2022