Aalborg – byudvikling og nybyggeri

Aalborg er for alvor begyndt at markere sig som et centrum for byudvikling med alt hvad det indebærer af nybyggeri og spirende bymiljøer. Fire områder er særligt interessante i den forbindelse, og det drejer sig om Nørre Sundby, Østre Havn, Godsbanen og Eternitten. DEAS er på vegne af kunder repræsenteret i flere områder.

Det er en generel tendens i Danmark, at mange i dag ønsker at bo og blive i de større byer, og som nordjysk hovedstad og universitetsby rammer tendensen nu oplagt Aalborg, hvor tidligere industri- og havneområder er i færd med at blive omdannet til nye attraktive bydele. Befolkningstallet i Aalborg var ved udgangen af 2016 på 212.000 indbyggere, og alene fra 2015 til 2016 steg befolkningstilvæksten med knap en procent. Det betyder, at efterspørgslen på boliger er stigende i byen.

DEAS har siden 1997 haft regionskontor i Aalborg og har i dag tæt på 6.000 lejemål i administration i Aalborg og er således lokalt forankret i byen.

Det nye er, at vi i DEAS i dag oplever en markant øget tilstedeværelse i Aalborg fra vores investeringskunder, og flere af de store aktører er for tiden i fuld gang med at opføre ejendomme i Aalborgs byudviklingsområder.
Som en naturlig følge af den udvikling, får vi fra 1. september flere lokale kræfter til kontoret i Aalborg, hvor udlejningskonsulent Susanne Randrup Madsen blandt andet skal varetage udlejning i forbindelse med nybyggeri, 

siger Lasse Rüsz, afdelingschef for udlejning i DEAS.

Aktuelle projekter i Aalborgs byudviklingsområder:

  • På Nørresundby Havnefront er Lærernes Pension ved at opføre en udlejningsejendom med 146 boliger.
  • På Stigsborg Brygge i Nørresundby er CALUM A/S ved at opføre to udlejningsejendomme med samlet set 86 boliger.
  • På Østre Havn er PFA ved at opføre tre udlejningsejendomme med samlet set 330 boliger.
  • På Godsbanen er PKA og A. Enggaard ved at opføre en udlejningsejendom med 40 boliger, og Lærernes Pension er ved at opføre en udlejningsejendom med 200 boliger.

DEAS varetager forskellige opgaver for kunderne i forbindelse med projekterne lige fra bygherrerådgivning til udlejning og idriftsættelse.

Udgivet 27. september 2017

Bygherrerådgivning

Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning og byggestyring fra idé til aflevering.

Læs mere