Nordea Ejendomme er nu en del af DEAS

Nordea Ejendomme er solgt til DEAS, og vi er nu én virksomhed. Vi er glade for at byde velkommen til nye såvel som eksisterende kunder, lejere og samarbejdspartnere.

Nye mailadresser, samme telefonnumre

Vores mailadresser er ændrede, og du kan finde dem alle på disse oversigter:

Du kan fortsat kontakte os på telefonnummer 43 33 80 00 og få fat i din faste kontaktperson.

Nyt navn - men samme kontaktpersoner og fokus på kunden

Som en samlet virksomhed styrker vi vores full service-tilbud, og ambitionen er at blive Danmarks foretrukne ejendomsforvalter. Det betyder, at du som kunde eller lejer vil opleve samme høje kvalitet og serviceniveau som hidtil. Du har samme faste kontaktpersoner, og vi er her til at tage hånd om både stort og småt i relation til dit lejemål eller din ejendomsinvestering.

Professionel investeringsrådgivning med nye services og ambitiøst team

Nordea Ejendomme er en erfaren ejendomsforvalter med stærke kompetencer inden for asset management og erhvervsudlejning, som komplementerer DEAS.

Vi styrker således vores samlede evne til at imødekomme markedets behov for en samarbejdspartner med skarpt fokus på at øge værdien af porteføljen, og som kan eksekvere professionelt på tværs af værdikæden i ejendomsforvaltning. Værdikæden spænder bredt fra aktiv asset management, bygherrerådgivning, over udlejning og den klassiske ejendomsadministration til den daglige, operationelle drift ude på ejendommene.

Læs mere i pressemeddelelsen fra 29. november 2018.

Udgivet 29. november 2018

full service property house

Se, hvordan DEAS
forvalter ejendomme og skaber værdi for vores kunder

Se filmen

Følg DEAS på linkedin

Her skriver vi blandt andet
om fagstof, ledige jobs og nyheder.

Følg os