Nordea Ejendomme er nu en del af DEAS

Nordea Ejendomme er solgt til DEAS, og vi er nu én virksomhed. Vi er glade for at byde velkommen til nye såvel som eksisterende kunder, lejere og samarbejdspartnere.

Nyt navn - men samme kontaktpersoner og fokus på kunden

Som en samlet virksomhed styrker vi vores full-service tilbud, og ambitionen er at blive Danmarks foretrukne ejendomsforvalter. Det betyder, at du som kunde eller lejer vil opleve samme høje kvalitet og serviceniveau som hidtil. Du har samme faste kontaktpersoner, og vi er her til at tage hånd om både stort og småt i relation til dit lejemål eller din ejendomsinvestering.

Uændrede telefonnumre og mailadresser

Er du lejer hos Nordea Ejendomme, kan du fortsat kontakte os på vores hovednummer 43 33 80 00 og få fat i din faste kontaktperson. Vores mailadresser er også uændrede.

Se oversigten over medarbejdere og kontaktoplysninger.

Find medarbejdere tilknyttet din ejendom.

Professionel investeringsrådgivning med nye services og ambitiøst team

Nordea Ejendomme er en erfaren ejendomsforvalter med stærke kompetencer inden for asset management og erhvervsudlejning, som komplementerer DEAS.

Vi styrker således vores samlede evne til at imødekomme markedets behov for en samarbejdspartner med skarpt fokus på at øge værdien af porteføljen, og som kan eksekvere professionelt på tværs af værdikæden i ejendomsforvaltning. Værdikæden spænder bredt fra aktiv asset management, bygherrerådgivning, over udlejning og den klassiske ejendomsadministration til den daglige, operationelle drift ude på ejendommene.

Læs mere i pressemeddelelsen.

Udgivet 29. november 2018

full service property house

Se, hvordan DEAS
forvalter ejendomme og skaber værdi for vores kunder

Se filmen

Kontakt os

Tlf. 70 30 20 20

eller

Send os en mail