38 unikke ejerboliger er færdige i THE SILO

Den spektakulære ombygning af den karakteristiske ”Hva Drikker MølR”- kornsilo i Københavns Nordhavn er afsluttet, og lejlighederne bliver overdraget til ejerne i løbet af maj og juni 2017. Dermed træder DEAS’ rolle som administrator af ejerforeningen i THE SILO også i kraft.

Foruden administration af ejerforeningen leverer DEAS også en række Facility Service-ydelser til foreningen og står i den forbindelse blandt andet for driften af ejendommens tekniske anlæg.

Vi har i DEAS været med fra starten af ombygningen, da man fra bygherres side gerne ville have vores input til udarbejdelse af vedtægter for ejerforeningen samt udarbejdelse af et fælles driftsbudget, der dels skulle være specifikt for ejendommen og dels inkludere ydelser inden for Facility Services

siger Peter Blomgreen, afdelingschef for Facility Services.

DEAS’ rådgivning førte til det videre samarbejde omkring administrationen af ejerforeningen, som DEAS ser frem til at påbegynde.

Det er en ikonisk bygning og en storstilet ombygning, der her er tale om, og vi er stolte over at være med ind over så ambitiøst et projekt, der arkitektonisk er i en klasse for sig

siger Per Holm, afdelingsdirektør for foreninger.

Kort om byggeriet
THE SILO har et samlet areal på 8500 m2, er i 17 etager og rummer 38 eksklusive ejerlejligheder på mellem 106 og 401 m2 – alle med storslået udsigt over både København og Øresund, altan, uderum og panoramavinduer. Byggeriet er gennemført i samarbejde mellem Klaus Kastbjerg og NRE Denmark A/S som bygherrer, mens COBE NRE Denmark har haft rollen som arkitekt og totalentreprenør på projektet. DEAS er af ejerforeningen udpeget som administrator og leverer desuden Facility Service-ydelser.

Foto: Rasmus Hjortshøj - COAST.

Udgivet 24. maj 2017

Cases

Se, hvad vi gennem tiden har gjort for vores kunder.

Gå til cases