109 nye studieboliger i Valby: Nu bydes de studerende indenfor

Pressemeddelelse: I denne uge får over 100 glade studerende nøglerne til deres nye hjem i PKAs nyopførte ejendom Poppelstykket i Valbys gamle industrikvarter ved Ny Ellebjerg Station. Udlejningen af de nye lejeboliger kom i mål på under tre måneder.

Med vægt på fællesskabet 

Ejendommen rummer 109 etværelses lejligheder i størrelsen 35-54 kvm, og der er lagt vægt på at skabe gode rammer for fælleskabet mellem de studerende gennem flere fælles opholdsrum med spisekøkken, stor tagterrasse samt et hyggeligt gårdmiljø.

Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at opleve en ejendom med masser af liv. Der har været en stor interesse for studieboligerne, lige fra vi startede udlejningen i november. De rammer de unges ønsker om en attraktiv bolig til en fornuftig husleje på en central placering i København,

siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS, der har varetaget udlejningen og står for administration og drift samt bygherrerådgivning på vegne af PKA. 

Vi ser et stort potentiale i at investere i studieboliger med gode beliggenheder, og Valby er et attraktivt område. Med investeringen bidrager vi både til at afhjælpe boligmanglen for studerende i København og skabe et godt langsigtet afkast til medlemmernes pensioner,

siger Nikolaj Stampe, ejendomschef i PKA.

Område med mangfoldighed

De nye studieboliger er del af en helt ny bydel ’Poppelstykket 50’ med lejeboliger til alle generationer, både ungdomsboliger samt større lejligheder til familier med børn eller seniorer. Det er ambitionen, at området vil blive kendetegnet ved store og små nærbutikker samt et rigt kultur- og caféliv.

Valby er et velkendt område for PKA, der allerede tilbage i 2015 opførte 76 lejeboliger på Carl Jacobsens vej, der med hjælp fra DEAS også var fuldt udlejet inden indflytning.

Valby er et attraktivt område for alle aldersgrupper. Det ligger tæt på centrum af København, her er gode skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, og så bliver Valby et trafikknudepunkt i de kommende år, når både sydhavnsmetroen og den nye København-Ringstedbane kommer til at stoppe her,

siger Lasse Rüsz.

Kort om Poppelstykket 

  • 109 etværelses studieboliger
  • Ligger på hjørnet af Poppelstykket og Følager i Valby 
  • Ejet af PKA
  • Fra 35-54 kvm
  • Husleje fra 4.750 kr. til ca. 6.300 kr.
  • Officiel indflytning den 1. februar 2018

Udgivet 31. januar 2018

Send os besked og opgaver døgnet rundt med DEAS 24syv.

Hent app

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case