Mød Kathrine fra team 10

Det er en stor beslutning at skifte job. Her kan du læse, hvad der fik vores Property Manager Kathrine til at takke ja til jobbet i DEAS, og hvordan hun har oplevet sin første tid hos os.

Beslutningen om at skifte job kan være svær, og for vores nye Property Manager Kathrine Skeel var det afgørende, at hun kunne identificere sig med DEAS.

Jeg valgte at takke ja til jobbet i DEAS baseret på virksomhedens værdier, den store fleksibilitet og ikke mindst mulighederne for videreudvikling,

siger Kathrine.

 

Kathrine Skeel, Property Manager i DEAS.

DEAS er en kompleks virksomhed med mange forskellige forretningsben, så det er vigtigt for os altid at give nye medarbejdere en grundig introduktion, når de starter.

Jeg havde en rigtig god intro, hvor medarbejdere fra forskellige afdelinger kom og introducerede os for de mange nye systemer og processer, og Henrik som direktør var også forbi og præsentere DEAS mere overordnet,

siger Kathrine.

Personligt ansvar og et stærkt team i ryggen

Kathrine har været ansat i DEAS i en måned, og hun er allerede faldet rigtig godt til.

Selvom jeg kun har været her så kort tid, har jeg fået masser af ansvar, og det er virkelig fedt. Jeg kan også allerede mærke, hvordan vi alle hjælper og løfter hinanden i teamet,

afslutter Kathrine.

Vi er altid interesseret i at møde nye talenter inden for branchen. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om DEAS som arbejdsplads.

At være ejendomsadministrator i DEAS

Som ejendomsadministrator har du et stort ansvar, da du er med til at sikre rammerne for menneskers hjem eller arbejdsplads. Arbejdsopgaverne er varierede, og du bruger dagligt din viden inden for jura, økonomi og kommunikation til at løse alle de forskelligartede opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt.

Vi har kontorer i både København, Aalborg og Aarhus, og som ejendomsadministrator hos DEAS får du ansvar for dine egne ejendomme, samtidig med at du er tilknyttet et kompetent team, der står klar til at hjælpe, hvis der er behov for det.

Kontakt

Iben Rindom

HR-Direktør
Human Resources
Bliv kontaktet