Property Manager - erhverv

Vi vokser og har brug for flere Property Managers til administration af erhvervsejendomme.

Som Property Manager af erhvervsejendomme i DEAS indgår du i et team af kolleger, der i tæt samarbejde sikrer, at kundens erhvervsejendom administreres optimalt, og at erhvervslejerne betjenes professionelt med forståelse for, at de driver deres virksomhed fra lejemålet. 

Du har en bred kontaktflade til mange forskellige samarbejdspartnere som fx bygherrer, advokater, revisorer, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber. 

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.

 • Besvarelse af henvendelser fra lejere og samarbejdspartnere
 • Opkrævning af leje og restancer
 • Gennemførelse af lejereguleringer
 • Ekspedition af opsigelser 
 • Registrering af lejekontrakter 
 • Udarbejdelse af forbrugsregnskaber
 • Afstemninger og bogføringer

DEAS administrerer både store og små domicilejendomme og flerbrugerejendomme med lejerudvalg. Vi har stort fokus på driftsøkonomien i den enkelte ejendom, og du vil derfor have medansvaret for at sikre kunden det bedst mulige afkast.

Du får et alsidigt job, som rummer gode muligheder for, at din faglighed udfordres og udvikles.

...ejendomsbranchen er meget dynamisk, og det samme er jobbet som property manager. Jeg føler, at jeg i mit job har mulighed for at gøre en forskel for de enkelte lejere, kunder og omverden,

siger Rikke, Property Manager i DEAS.

Vi forventer, at

 • Du har en faglig relevant erfaring opnået gennem uddannelse og arbejde.
 • Du har lyst til at arbejde inden for erhvervslejeloven med den aftalefrihed, den rummer. 
 • Du har gode kommunikationsevner og kan bruge dem i dialogen med mange forskellige interessenter. 
 • Du tager initiativ til en stærk, værdiskabende kunderelation.
 • Du er en engageret teamplayer og forstår synergien i at samarbejde.
 • Du sætter en ære i at overholde aftaler og frister både over for kolleger, kunder og lejere.
 • Du har en høj kvalitetsbevidsthed og motiveres af at skabe værdi for kunderne.
 • Du har et godt humør, er fleksibel og proaktiv.
 • Du er en erfaren bruger af Unik Bolig og Office-pakken.

Sammen står vi stærkere 

Du bliver del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen med stor viden om alle deltaljer af faget. Dine kolleger har altid hjertet med i det, de laver, og kan ikke lade være med at engagere sig i deres ejendomme.

Vi vægter vores medarbejdertilfredshed højt og arbejder løbende på at fastholde et højt niveau, bl.a. gennem vores personaleforening, der tilbyder en række forskellige arrangementer.

I DEAS løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt. 

Vi tænker hele tiden i at sikre vores kunder og lejere de bedst mulige løsninger gennem vores digitale strategi, der bl.a. rummer en lang række selvbetjeningsløsninger.

Er det dig? Så hører vi gerne fra dig!

For yderligere information kan du kontakte afdelingschef Pia Juul Kampf på tlf. 39 46 64 90, pij@deas.dk eller se mere her på websitet.

Søg job som Property Manager

Om DEAS

DEAS er inde i en rivende udvikling og har siden 2012 øget omsætningen med ca. 10 % årligt. DEAS er i dag Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab, der tilbyder alle services i relation til ejendomme. Vi administrerer en ejendomsportefølje på ca. 2.000 erhvervs- og boligejendomme, fordelt på både danske og udenlandske kunder. 

Vi opererer på et dynamisk marked under forandring, hvor behovet for property managers er støt stigende. Frem mod 2026 forventer branchen, at der er behov for flere end 4.000 nye Property Managers.

Vi betjener vores kunder på landsplan fra vores tre kontorer i Aarhus, Aalborg og centralt på Frederiksberg. Hovedkontoret på Frederiksberg er placeret lige ved Flintholm Station, så der er bogstaveligt talt bus, S-tog og metro lige til døren.

Følg DEAS på linkedin

Her skriver vi blandt andet
om fagstof, ledige jobs og nyheder.

Følg os

Cases

Optimal administration af erhvervsejendomme og professionel betjening af erhvervslejere.

Se cases