Property Manager - bolig

Vi vokser og har brug for flere Property Managers til administration af boligejendomme.

Som Property Manager af boligejendomme har du et stort ansvar, da du er med til at sikre rammerne for menneskers hjem. Arbejdsopgaverne er varierede, og du bruger dagligt din viden inden for jura, økonomi og kommunikation til at løse alle de forskelligartede opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt.

Som Property Manager indgår du i et team af kolleger, der sammen sikrer, at kundernes boligejendomme administreres optimalt, og lejerne har trygge og gode rammer.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Opkrævning og bogføring af leje
 • Udarbejdelse af varslinger
 • Gennemførelse af lejereguleringer 
 • Ekspedition af opsigelser
 • Udarbejdelse af drifts- og varmeregnskaber 

Som Property Manager er du i daglig kontakt med lejerne, der henvender sig med spørgsmål om alt. Fra hvilke regler der gælder ved indflytning, til hvordan der skal males ved fraflytning. God kommunikation og evnen til at yde den bedst mulige service hver gang er derfor en vigtig del af det daglige arbejde. Vores fokus er, at lejerne oplever os som ordentlige og professionelle i vores tilgang. 

Du vil hos os få et alsidigt job, som rummer gode muligheder for, at din faglighed udfordres og udvikles.

Jeg har hver dag et puslespil af opgaver, der skal løses. Og det gør det sjovt at gå på arbejde. Jeg laver blandt andet varme-driftsregnskab, årsregnskab til ejeren, og så sørger jeg for, at de kundehenvendelser, der kommer ind på daglig basis, bliver besvaret,

siger Karsten, Property Manager i DEAS.

Vi forventer at

 • Du har en faglig relevant erfaring opnået gennem uddannelse og arbejde.
 • Du har lyst til at arbejde inden for rammerne af boliglejeloven.
 • Du har gode kommunikationsevner og kan bruge dem i dialogen med mange forskellige interessenter.
 • Du tager initiativ til en stærk, værdiskabende kunderelation.
 • Du er en engageret teamplayer og forstår synergien i at samarbejde.
 • Du sætter en ære i at overholde aftaler og frister både over for kolleger, kunder og lejere.
 • Du har en høj kvalitetsbevidsthed og motiveres af at skabe værdi for kunderne.
 • Du har et godt humør, er fleksibel og proaktiv.
 • Du er en erfaren bruger af UNIK Bolig 4 og Office-pakken. 

Sammen står vi stærkere

Du bliver del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen med stor viden om alle deltaljer af faget. Dine kolleger har altid hjertet med i det, de laver, og kan ikke lade være med at engagere sig i deres ejendomme.

Vi vægter vores medarbejdertilfredshed højt og arbejder løbende på at fastholde et højt niveau, bl.a. gennem vores personaleforening, der tilbyder en række forskellige arrangementer.

I DEAS løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Vi tænker hele tiden i at sikre vores kunder og lejere de bedst mulige løsninger, bl.a. gennem vores digital strategi, der rummer en lang række selvbetjeningsløsninger.

Søg job som Property Manager

Om DEAS

DEAS er inde i en rivende udvikling og har siden 2012 øget omsætningen med ca. 10 % årligt. DEAS er i dag Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab, der tilbyder alle services i relation til ejendomme. Vi administrerer en ejendomsportefølje på ca. 2.000 erhvervs- og boligejendomme, fordelt på både danske og udenlandske kunder.

Vi opererer på et dynamisk marked under forandring, hvor behovet for property managers er støt stigende. Frem mod 2026 forventer branchen, at der er behov for flere end 4.000 nye property managers.

Vi betjener vores kunder på landsplan fra vores tre kontorer i Aarhus, Aalborg og centralt på Frederiksberg. Hovedkontoret på Frederiksberg er placeret lige ved Flintholm Station, så der er bogstaveligt talt bus, S-tog og metro lige til døren.

Følg DEAS på linkedin

Her skriver vi blandt andet
om fagstof, ledige jobs og nyheder.

Følg os

Case

Effektiv administration, drift og vedligehold af Sandbakken.

Se Case