Sådan forholder vi os til coronavirus i DEAS & udvidet telefontid i vores servicecenter kl. 8.00-20.00

Ledige stillinger

Vi er hele tiden på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere. Ring til os i HR på tlf. 39 46 60 91, og lad os tale om dine muligheder i DEAS.

Projektleder til Byggeteknisk rådgivning i DEAS

DEAS afdeling for Byggeteknisk Rådgivning har rygende travlt og søger projektledere til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for renovering.

Oprettet: 03-04-2020

Ansøgningsfrist: 02-05-2020

Teamorienteret projektleder til erhvervsindretninger

DEAS' afdeling, Byggeri Øst har rygende travlt og søger en projektleder til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for erhvervsindretninger.

Oprettet: 03-04-2020

Ansøgningsfrist: 04-05-2020

DEAS søger gartnere til ejendomme i hele Storkøbenhavn

Foråret er på vej, og vi har derfor brug for flere ”grønne hænder”. Trives du med, at din arbejdsdag foregår udendørs og er du udlært eller tillært gartner, skovarbejder, landmand, eller har du erfaring med grønt arbejde som græsslåning, lugning, hækkeklip m.m., så er det måske dig, vi søger til vores gartnerteam.

Oprettet: 09-03-2020

Ansøgningsfrist: 01-05-2020

Property manager / Ejendomsadministrator med mod på udvikling

Du bliver en del af et af vores mange teams. Her vil du møde kolleger med forskellig erfaring og anciennitet, som arbejder tæt sammen i et lyst, åbent kontorlandskab. Vi er gode til at registrere og belyse vores opgaver på teambasis. På den måde hjælper vi hinanden med at skabe gode resultater og en værdifuld kundeservice. ”Vi har nogle gode teamledere, som er opmærksomme på vores trivsel. De er gode til at sørge for, at vi kan planlægge opgaverne effektivt.” Ronnie, Property Manager/ejendomsadministrator Arbejdsopgaverne er varierede, da vi både har kontakt til kunder og lejere, og du bruger dagligt din viden indenfor jura, økonomi og kommunikation til at løse de alsidige opgaver, der skal til, for at ejendommene administreres optimalt. Vores fokus er, at lejerne oplever os som ordentlige og professionelle. Under DEAS’ tag mødes mange faggrupper og profiler i et full service property house. Og sammen er vi stolte af den store faglighed og professionalisme, vi deler i vores arbejde inden for ejendomsadministration og asset management.

Oprettet: 14-02-2020

Ansøgningsfrist: 30-04-2020

Praktikanter til Ejendomsadministrationen forår 2021

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, og vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så tilbyder DEAS praktik i forårssemestret 2021.

Oprettet: 18-03-2020

Ansøgningsfrist: 01-09-2020

DEAS søger controller til forretningsområdet Private Investorer

Er du en skarp og ambitiøs talknuser, der er klar til at supportere Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab med dine stærke faglige kompetencer? Så læs mere her. Vi søger en controller til en nyoprettet stilling for Private Investorer, i afdelingen for Kunderapportering, til vores hovedkontor på Frederiksberg.

Oprettet: 18-03-2020

Ansøgningsfrist: 15-04-2020