Ledige stillinger

Vil du være en del af landets førende ejendomsforvaltningsselskab, hvor du både får gode kollegaer og fokus på dine udviklingsmuligheder? Læs mere om DEAS som arbejdsplads her på siderne og lad os høre fra dig, hvis du har spørgsmål.

 
Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Har du grønne fingre? Og trives du i en spændende og varierende hverdag hvor praktiske- og administrative opgaver går hånd i hånd, og hvor god service og kvalitet er nøglen til succes. Så er jobbet som ejendomsfunktionær hos Frederiksberg boligfond måske noget for dig.

Oprettet: 15-10-2021

Ansøgningsfrist: 05-11-2021

Planner til Byggeteknisk Rådgivning

Brænder du for byggeprojekter og planning - og har du lyst til at bringe dine stærke kompetencer inden for rådgivning og sparring i spil i Danmarks førende ejendomsadministrationsselskab? DEAS er inde i en spændende udvikling, hvor vi løbende udvider med nye forretningsområder, og afdelingen for Byggeteknisk Rådgivning søger derfor en skarp Planner til vores hovedkontor på Frederiksberg.

Oprettet: 20-10-2021

Ansøgningsfrist: 08-11-2021

Projektleder indenfor renovering af boligbyggeri til Byggeteknisk Rådgivning

Er du en dygtig projektleder med bred byggeteknisk viden - og har du lyst til at bringe dine stærke kompetencer og erfaring i spil? Så se mere her. DEAS er Danmarks førende ejendomsadministrationsselskab og er inde i en spændende udvikling, hvor vi løbende udvider med nye forretningsområder. Afdeling for Byggeteknisk Rådgivning søger derfor en projektleder til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for renovering af boligbyggeri.

Oprettet: 20-10-2021

Ansøgningsfrist: 08-11-2021

Brandrådgiver og projektleder til Byggeteknisk Rådgivning

Brænder du for brandrådgivning og projektledelse - og har du lyst til at bringe dine stærke kompetencer i spil i en virksomhed i rivende udvikling? DEAS udvider løbende med nye spændende forretningsområder. Afdeling for Byggeteknisk Rådgivning søger derfor en skarp Brandrådgiver med lyst til udvikling og projektledelse til vores hovedkontor på Frederiksberg. Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 85 medarbejdere, som arbejder med investeringsfonde, pensionskasser, private investorer og foreninger med både private og erhvervslejere.

Oprettet: 20-10-2021

Ansøgningsfrist: 08-11-2021

Projektchef til Byggeteknisk Rådgivning

Har du lyst til en dynamisk hverdag med spændende og alsidige projekter og brænder du for at arbejde med investeringsfonde, pensionskasser og foreninger? Så er jobbet som Projektchef til vores afdeling for Byggeteknisk Rådgivning måske noget for dig. Vi søger i øjeblikket en Projektchef til vores team med erhvervsprojekter,- et team på 9 medarbejdere. Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 85 medarbejdere, som fordeler sig på vores tre kontorer Frederiksberg, Århus og Ålborg

Oprettet: 21-10-2021

Ansøgningsfrist: 08-11-2021

Teknisk designer til Byggeteknisk Rådgivning

Brænder du for Teknisk design og 3D modellering? Som Teknisk designer i DEAS vil du få en central rolle i vores mange forskelligartede projekter, hovedsageligt på eksisterende ejendomme. DEAS er Danmarks førende ejendomsadministrationsselskab og er inde i en spændende udvikling, hvor vi løbende udvider med nye forretningsområder. Afdeling for Byggeteknisk Rådgivning søger derfor en skarp Teknisk designer til vores hovedkontor på Frederiksberg. Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 85 medarbejdere, som arbejder med investeringsfonde, pensionskasser, private investorer og foreninger med både private og erhvervslejere.

Oprettet: 21-10-2021

Ansøgningsfrist: 08-11-2021

Projektleder til foreninger, investeringsfonde og pensionskasser i Byggeteknisk Rådgivning.

Er du uddannet- eller har erfaring indenfor byggeteknik og rådgivning, og lyst til at arbejde i vores foreningsafdeling som yder byggeteknisk rådgivning til andelsbolig- og ejerforeninger, så har vi måske jobbet til dig. Rådgivningsafdelingen arbejder med spændende og komplekse projekter for foreninger, investeringsfonde og pensionskasser

Oprettet: 21-10-2021

Ansøgningsfrist: 08-11-2021

Lønkonsulent til DEAS ca. 30 timer

Har du flair for tal, og lyst til at bringe dine kompetencer inden for løn i spil? Og vil du være en del af en spændende virksomhed der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen? Så er jobbet som lønkonsulent i DEAS måske noget for dig.

Oprettet: 15-10-2021

Ansøgningsfrist: 31-10-2021