Sådan forholder vi os til coronavirus i DEAS || Telefontid i vores servicecenter: kl. 8.00-18.00

Ledige stillinger

Vil du være en del af landets førende ejendomsforvaltningsselskab, hvor du både får gode kollegaer og fokus på dine udviklingsmuligheder? Ring til os i HR på tlf. 39 46 60 91, og lad os tale om dine muligheder i DEAS - eller læs mere om DEAS som arbejdsplads her på siderne.

Leasing Manager Assistent

Har du lyst til at blive en del af DEAS A/S erhvervsudlejningsteam, hvor den ene dag sjældent ligner den anden, så har du muligheden nu.

Oprettet: 08-07-2020

Ansøgningsfrist: 01-08-2020

Hjemmearbejdsplads som Property manager/ejendomsadministrator i DEAS

Passer det dig godt at arbejde hjemmefra - også på den lange bane? Vil du bo på landet eller på en lille ø, og stadig have en karriere i København? Så få en karriere hos DEAS i et fleksibelt job hvor du arbejder fra din egen adresse. Vi sikrer dig naturligvis internet, kontormøbler og materiel, samt grundig introduktion til opgaverne og teamet. Som en del af DEAS kan du stadig være sikker på at udvikle dig – både gennem sparring med dit team samt kurser og uddannelse.”Vi har lært meget af den sidste tid, bl.a. at vi sagtens kan have medarbejdere der ikke er på arbejdspladsen ret ofte, det har gjort os klogere på hvordan vi i fremtiden kan være en mere fleksibel arbejdsplads” fortæller Afdelingschef Pia Juul Kampf.

Oprettet: 09-06-2020

Ansøgningsfrist: 31-07-2020

IT-projektleder

Er du DEAS’ nye IT-projektleder? Har du erfaring med at bygge bro mellem IT, forretning og leverandører? Og kan du drive IT-projekter fra A-Z? – så har vi jobbet til dig.

Oprettet: 09-07-2020

Ansøgningsfrist: 10-08-2020

Property manager/Erfaren controller

Kunne du tænke dig at arbejde hos den førende spiller på markedet inden for ejendomsadministration og -drift? Træd indenfor hos DEAS og bliv en vigtig del af et dygtigt team på 9 kolleger. Hos os kan du være sikker på at udvikle dig – både gennem sparring med dit team samt kurser og uddannelse.

Oprettet: 09-07-2020

Ansøgningsfrist: 31-08-2020

Erfaren Property Manager med fagansvar

Som Senior property manager vil du dels have ansvaret for din egen portefølje af kunder, og vil desuden som faglig ansvarlig blive involveret i planlægningen og prioriteringen af opgaverne i teamet. Derudover bruger du din erfaring og faglige kunnen til at fokusere på komplicerede sager. Du fungerer desuden som beslutningstager når teamchefen ikke er der.

Oprettet: 15-06-2020

Ansøgningsfrist: 22-07-2020

Praktikanter til Ejendomsadministrationen forår 2021

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, og vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så tilbyder DEAS praktik i forårssemestret 2021.

Oprettet: 18-03-2020

Ansøgningsfrist: 01-09-2020

Controller til foreningsadministration

Du vil få en spændende stilling, der rummer gode muligheder for, at din faglighed udfordres og udvikles. Du vil komme til at beskæftige dig med en bred vifte af økonomiske- og regnskabsmæssige problemstillinger inden for ejendomsadministration, regnskab og rapportering. Der er tale om et alsidigt job, der stiller krav til lysten til et tværfagligt samarbejde i et stort hus. I perioder har vi meget travlt, og du skal derfor være god til at prioritere dine opgaver. Vi vægter vores arbejdsmiljø højt og hjælper hinanden.

Oprettet: 26-06-2020

Ansøgningsfrist: 19-07-2020

Vi søger to økonomielever til DEAS

Vi tilbyder en toårig uddannelse i et attraktivt arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, team-ånd og variation i arbejdsopgaverne er forudsætningen for vores succes. Her kommer du på en spændende og udfordrende rejse i vores to afdelinger koncernøkonomi og kunderapportering. Under elevforløbet kommer du til at beskæftige dig med et bredt spekter af både DEAS’ og vores kunders økonomi- og regnskabsfunktioner.

Oprettet: 26-06-2020

Ansøgningsfrist: 27-07-2020

DEAS søger vicevært i Århus

Vi søger en vicevært der kan passe ejendomme med fokus på god service. Vi har firmabilen klar, så hvis du kunne se dig selv som ansvarlig for en række Århusianske ejendomme, er det måske dig vi har brug for?

Oprettet: 30-06-2020

Ansøgningsfrist: 31-07-2020