Sådan er du en god nabo

Sammen med vores lejere skal vi sikre de gode daglige rammer og trivsel i ejendommen. Med små tiltag kan det gode naboskab blive endnu bedre.

  1. Giv hinanden nabohjælp
    Lav en aftale med de nærmeste naboer om, at I holder ekstra øje med hinandens boliger, specielt i den kommende ferietid. I kan hjælpe hinanden med at få hjemmene til at se beboet ud, når I er ude at rejse. Det kan fx være ved at sørge for friske potteplanter i vindueskarmen, få tømt postkassen, have tændt lys om aftenen og sørge for, at gulvmåtten lægges ned efter trappevask.
  2. Tjek ejendommens husorden
    Kender du ejendommens husorden? Den er et vigtigt dokument, som alle i ejendommen skal følge. Det sikrer gode rammer for livet i din ejendom. Må du fx grille/ryge på altanen, i haven eller på fællesarealerne? Og hvordan er reglerne for opførsel på ejendommens fællesarealer?
  3. Vis hensyn til din nabo
    Når sommervarmen lukkes ind i boligen eller nydes ude, kommer du lettere til at genere dine naboer. Vær derfor opmærksom på dit lydniveau – særligt ud på aftenen, hvis du hører musik eller har en højlydt samtale.

Flere gode råd

Få svar på de spørgsmål, lejere ofte stiller til os

Læs mere