Bæredygtig bolig

Vores bolig og den ejendom, vi bor i, påvirker både samfund, mennesker og miljø. Og i DEAS ønsker vi at gå forrest i den bæredygtige udvikling, særligt når det kommer til de ejendomme, vi administrerer.

Bor du i en ejendom, administreret af DEAS, er du derfor med til at bidrage til et mere bæredygtigt samfund.

Bæredygtig rengøring

Vi garanterer fra januar 2021, at der i boligejendomme, hvor vi har ansvar for driften, udelukkende benyttes miljørigtige produkter, når vi rengør trapper, gangarealer og fællesområder. Det vil sige, at alle produkter skal være svanemærkede, mærket med EU-blomsten eller leve op til de samme kriterier på anden måde.

På den måde er du garanteret, at der drages omtanke for indeklima og miljø.

Bo i en bæredygtig lejebolig

Miljørigtig istandsættelse

Fra 1. januar 2021 er vores nye boliglejere garanteret, at lejligheden, de flytter ind i, er istandsat miljørigtigt, når vi har ansvaret for istandsættelsen.

Vi garanterer, at hvis der er udført rengøring, gulvbehandling eller maling inden indflytning, er det sket med miljørigtige produkter. DEAS stiller nemlig krav til alle leverandører om, at der alene bruges produkter, der er mærket med Svanemærket samt EU-Blomsten eller tilsvarende produkter, der lever op til de samme kriterier. 

I din lejekontrakt kan du læse, hvilken stand din bolig skal være i, når du overtager den.

Flere tiltag på vej for at fremme en bæredygtig forretning

Vi driver over 2.300 danske ejendomme, og det forpligter os i særlig grad til at tage ansvar. Og den nye standard for bæredygtig rengøring er blot et af flere nye bæredygtige initiativer, som 2021 vil byde på.

Det er vores vision at gå forrest i den bæredygtige omstilling af ejendomsforvaltning og drive en bæredygtig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø - og vi vil naturligvis gøre det sammen med vores kunder og lejere. 

Læs mere om vores strategi for bæredygtighed

Sundt miljø i boligen

Vil du vide mere om, hvordan du sikrer et sundt indeklima i din bolig, kan du læse vores servicevejledning.

Læs mere

Bæredygtighed

Vi ønsker at drive en bæredygtig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder