Sådan forholder vi os til coronavirus i DEAS & udvidet telefontid i vores servicecenter kl. 8.00-20.00

Særligt for investeringskunder

Vi oplever en helt ekstraordinær situation i Danmark vedrørende COVID-19. Landet begynder praktisk talt at lukke ned, og det har en stor effekt på os alle.

Vores tre kontorer på Frederiksberg, i Aalborg og Aarhus er lukket ned, men vi arbejder stadig på højtryk og er i højeste beredskab.

Langt hovedparten af alle vores administrative medarbejdere arbejder nu hjemmefra og håndterer opkald og mails samt løser de sædvanlige opgaver. Alle vores driftsmedarbejdere arbejder fortsat ude på ejendommene, men under skærpet instruktion. Det betyder, at vi er her stadig!

Vi fokuserer på at sikre driften af ejendommene

Vores primære fokus er på at sikre driften af alle ~2.400 ejendomme samt at servicere de cirka 3.500 erhvervsvirksomheder og cirka 62.000 familier, der bor i ejendomme forvaltet af DEAS.

Vi opererer med en helt klar prioritering for at sikre, at ejendommene kan fungere. Ejendomme med funktioner, der er prioriteret højest af myndighederne, har naturligvis førsteprioritet fx ejendomme, der har lejere fra sundhedsvæsnet, apoteker, dagligvareforretninger etc.

Vi udvider åbningstiden i servicecenteret

Vi udvider i løbet af meget kort tid åbningstiden i vores servicecenter, så vi kan håndtere de ekstraordinært mange henvendelser, vi modtager i disse dage og forventeligt i de kommende uger. Vi beder derfor om forståelse for, at der i den kommende periode kan komme ændrede svartider over for jeres lejere. 

Vi løser sagerne én for én

Vi beder desuden om forståelse for, at alle vores medarbejdere dagligt modtager nye og opdaterede instrukser i takt med den løbende udvikling. Der vil blive tale om byggesager, der kommer på stand-by, udlejningsaktiviteter, der kan blive forsinket, ligesom vi naturligvis håndter de mange ekstra henvendelser fra lejere, der er bekymrede samt erhvervslejere, der ikke kan betale husleje.

Vi løser sagerne én for én. Men der er og bliver pres på.

DEAS arbejder på højtryk

Vi er i fuld gang og arbejder på højtryk, og mange af vores dygtige medarbejdere er på overarbejde. Vi træffer løbende sikkerhedsforanstaltninger, som forhåbentlig vil bidrage til, at færrest mulige medarbejdere må lægge sig syge. 

De medarbejdere, der er forhindret i al løse de sædvanlige opgaver, vil blive allokeret til andre vigtige opgaver. Det betyder, at vi, der til dagligt arbejder på kontor, er klar til at tage arbejdstøjet på og give en hånd ude på ejendommene. Vi løfter i flok.

Beredskabsgruppen tager dagligt bestik af situationen

Vores beredskabsgruppe møder dagligt og koordinerer kl. 8.00. Dernæst sendes opdaterede udmeldinger til chefer og medarbejdere.

Vi vil naturligvis løbende orientere vores kunder og sikre, at lejerne får informationer via opslag, via vores website og via sociale medier.

Har du spørgsmål, så tag endelig fat i din daglige kontaktperson i DEAS. Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Tlf. 70 30 20 20

eller

Send os en mail

Følg DEAS på linkedin

Her skriver vi blandt andet
om fagstof, ledige jobs og nyheder.

Følg os