Udlejning

DEAS er specialister i udlejning, da det er forudsætningen for en effektiv og tilfredsstillende administration. Vores størrelse og anciennitet spiller en afgørende rolle her, da vores volumen gør os til en attraktiv partner på udlejningsområdet.

DEAS varetager udlejningen af alle slags ejendomme – både bolig- og erhvervsejendomme. Vi har i den forbindelse – til boligmarkedet - udviklet udlejningsportalen Findbolig.nu, som er et effektivt værktøj i udlejningsprocessen, og som medvirker til at holde tomgangen på et minimum. Findbolig.nu har derfor en stærk position på markedet, ligesom time-to-market er reduceret betragteligt, da Findbolig.nu deler lokaler med DEAS.

DEAS håndterer desuden ventelisteadministration via Findbolig.nu, som sikrer en effektiv styring af udlejningsprocessen og en god service til de fortrinsberettigede og lejere på det frie marked.

Førstegangsudlejning

DEAS har stor erfaring, og vi arbejder altid effektivt med et mål om fuld udlejning, når ejendommen idriftsættes, så der ikke opstår lejetab. Vi kommer tidligt ind i processen, og med vores erfaring inden for både udlejning, byggeri og lejemarkedet ved vi, hvad der skal til for at nå i mål.

Tillige kan vi garantere et behageligt og gnidningsløst samarbejde mellem DEAS og lejere, og med vores mangeårige erfaringer inden for ejendomsadministration sikrer vi lejeren en god start i sin nye bolig.

Udlejning af erhvervslejemål

DEAS tilbyder professionel rådgivning og erhvervsudlejning – både kontor- og domicilejendomme, industri- og produktionsejendomme, udlejning af detailbutikker og centerejendomme - over hele landet. Se aktuelt ledige lejemål.
 • Vores ydelser omfatter

  • Salg af investeringsejendomme
  • Sale & lease back
  • Salg af bolig- og erhvervsejendomme
  • Udlejning af erhvervslejemål
  • Vurdering af investeringsejendomme og erhvervsejendomme
  • Repræsentation af køber eller lejer ved opsøgning af investerings- eller brugerejendomme
  • Ad hoc timebaseret rådgivning

Kontakt

Maivi Herup

Udlejningschef
Bolig, Udlejning
Ring mig op

Kontakt

Peer Arvid Jensen

Senior erhvervschef
Erhvervsudlejning
Ring mig op

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case

Ledige boliger

Få seneste nyt om åbent hus, ledige lejeboliger og boligprojekter på vej.

Følg os