Opnå merværdi med effektiv og professionel administration

Vi passer på jeres ejendomme

Vi passer på jeres ejendomme

DEAS understøtter jeres investeringsstrategi, og vi skaber værdi gennem et effektivt samarbejde.
Med end to end-ejendomsadministration og asset management imødekommer vi jeres behov for administration, drift og udvikling af porteføljen, og I er sikret en komplet leverance. 

Vi er compliant med alle branchestandarder og er certificeret på en række kerneområder. Alt sammen for at sikre jer den kvalitet, I har behov for, hvad enten der er tale om kontor-, butiks- eller boligejendomme, lager eller logistik.

Jeres samarbejdspartner som full service property house

Har I fokus på udvikling, løfter vi værdien via ombygning, modernisering og energioptimering af ejendomme.

Vi udlejer også både bolig- og erhvervsejendomme, og vi kender markedet i kraft af over 3.500 årlige udlejninger. Det sikrer jer en høj udlejningsprocent.

Målrettet arbejde med lejertilfredshed

Målrettet arbejde med lejertilfredshed

Gennem løbende undersøgelser og målinger spørger vi til bolig- og erhvervslejeres tilfredshed. Det giver jer et unikt indblik i netop jeres lejeres tilfredshed med både ejendommen og DEAS’ services. 

Viden om lejerne forbedrer service og dialog

Vi bruger undersøgelsernes indsigter til kontinuerligt at styrke vores service og dialog med både kunder og lejere.
Derudover får vi vigtig viden om lejernes ønsker og behov, som vi kan komme i møde. Fx ved at udvikle digitale værktøjer, flere muligheder for selvbetjening og lettere kontakt til os.

Digital rapportering og indsigt

Digital rapportering og indsigt

Når I skal træffe vigtige beslutninger og prioriteringer om jeres ejendomsportefølje, sørger vi for at levere de rette data og fakta. Overblik, præcision og indsigt er nøgleordene i den løbende rapportering, I har behov for. 

Tilpasset jeres behov

Rapporteringen tilpasses jeres unikke behov og er forankret hos dedikerede medarbejdere, som leverer digitalt, præcist og i detaljen. 

Certificering

Vores ISAE 3402 type 1-erklæring kan anvendes over for jeres revisorer som en konkret garanti for, at DEAS har dokumenterbar systematik og kvalitet i de væsentlige finansielle processer. Samtidig kan I mindske antallet af revisionstimer afsat til kontrol. 

Effektiv drift og ejendomsservice

Effektiv drift og ejendomsservice

Mens nogle kunder har behov for indflytnings- og fraflytningssyn, efterspørger andre renholdelse i og omkring ejendommen – mens endnu andre har fokus på langsigtet drift og vedligehold.

Vi tager vare på ejendommen døgnet rundt, og vores uniformerede medarbejdere yder professionel og synlig ejendomsservice – det skaber trygge lejere.

Servicekoncept sikrer kvalitet og indblik

Vi sikrer kvaliteten af de ydelser, vi leverer, ved at arbejde efter et servicekoncept. Det beskriver nøje arbejdets omfang og ønsket kvalitet, og vi leverer dermed præcis, hvad I har behov for.

Samtidig lever vi som medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening op til Servicenormens krav om bl.a. uddannelse af personale, miljøhensyn og opdaterede serviceattester.

Fleksibelt og kvalitetssikret samarbejde

Fleksibelt og kvalitetssikret samarbejde

Når der sker ændringer i jeres portefølje ved salg og køb af ejendomme, har vi kapaciteten og setuppet til at imødegå ændringerne. 

Vi arbejder i dedikerede teams, så I oplever en stærk kundeservice, korte svartider og høj kvalitet.

Certificeringer

Vi er certificeret efter ISO-standarden 9001:2015, og vi leverer en række revisionserklæringer, der understøtter jeres krav til compliance. 

Vores certificerede standarder og processer sikrer jer desuden ensartede serviceleverancer af høj kvalitet.
Med andre ord giver det jer sikkerhed for, at ejendomsporteføljen drives effektivt og at jeres lejere serviceres med den aftalte kvalitet.

Få en uforpligtende snak om mulighederne

Denne side anvender reCAPTHA som er beskyttet af Googles Privat Politik og Servicevilkår.

Tak for din henvendelse

Du hører fra os snarest, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til at skabe merværdi i ejendomsporteføljen.

Formularen kunne desværre ikke sendes

Vi beklager ulejligheden og håber, du i stedet vil kontakte mig på mail eller telefon.

Mette Seifert, CIO DEAS Gruppen
Mette Seifert
CIO
Institutional & International Investors