Genudlejning bolig

Hvert år sikrer vi, at over 6.000 familier flytter ind i vores kunders ejendomme landet over.

Vi håndterer hele indflytningen og fraflytningen i samarbejde med interne og eksterne mæglere. Vi gør det hver eneste dag, med en klar og velprøvet proces.

DEAS benytter udlejningsportalen Findbolig.nu. Her finder lejerne ledige boliger, og den gennemsnitlige liggetid er på kun 12 dage. Findbolig.nu har derfor en stærk position på markedet, ligesom time-to-market er reduceret betragteligt, da portalen er integreret i vores arbejdsgange.

DEAS håndterer desuden ventelisteadministration via Findbolig.nu, som sikrer en effektiv styring af udlejningsprocessen og en god service både til de fortrinsberettigede og lejere på det frie marked. 

Førstegangsudlejning

DEAS har stor erfaring, og vi arbejder altid effektivt med et mål om fuld udlejning, når ejendommen idriftsættes, så der ikke opstår lejetab. Vi kommer tidligt ind i processen, og med vores erfaring inden for både udlejning, byggeri og lejemarkedet ved vi, hvad der skal til for at nå i mål til tiden.

Med vores mangeårige erfaringer inden for ejendomsadministration sikrer vi lejeren en god start i sin nye bolig.

Genudlejning

Faglige kompetencer og salgsevner er essentielle for at sikre en effektiv genudlejning og minimale liggetider. DEAS har derfor to boligkonsulenter, der tilbyder fremvisning af boliger, som kræver ekstra fokus på service og faglig indsigt. De kan besvare de mange, detaljerede spørgsmål fra potentielle lejere og dermed sikre en strømlinet proces.

Boligkonsulenterne har salgserfaring fra ejendomsmæglerbranchen, og de har et særligt fokus på at opbygge en god kunderelation samt at afdække potentielle lejeres behov. Konsulenterne er desuden fleksible i forhold til fremvisningstidspunkter og afholdelse af åbent hus arrangementer.

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet

Ledige boliger

Få seneste nyt om åbent hus, ledige lejeboliger og boligprojekter på vej.

Følg os på Facebook

Case

Jacobsens Have var fuldt udlejet inden ibrugtagning.

Se case