Energi- og klimarådgivning

Investeringer i energi og miljø skal være rentable på kort og lang sigt.

Derfor rådgiver DEAS specifikt på de områder, der har det største potentiale for at opnå økonomiske besparelser på driftsregnskabet, og hvor du som kunde kan se frem til en rimelig tilbagebetalingstid på investeringerne. Læs folderen (pdf) om processen fra screening til færdig renovering

DEAS' team, der består af en række højtspecialiserede medarbejdere, arbejder målrettet på at opsamle og implementere den nyeste viden inden for energiområdet. Desuden er DEAS del af et veludbygget, anerkendt netværk af specialister.

 • Overvågning af energiforbruget

  Spar op til 10% af det årlige energiforbrug i ejendommen med kontinuerlig overvågning og energitilsyn.  

  Læs om overvågning og tilsyn

 • Overblik over energi- og klimabelastning i porteføljen

  Med DEAS' styringsværktøj får du overblik og fuld kontrol over energi-indsatserne i ejendomsporteføljen.
  Værktøjet er en model, der indhenter data om ejendommene fra en lang række systemer som Energy10, energistyringssystemet MinEnergi, ejendomsspecifikke drift- og vedligeholdelsesplaner og Unik Bolig samt ejendommens officielle energimærker.

  Et vægtet energimærke beregnes og en indsatsliste udformes, og nødvendige forbedringer kan lettere integreres med det løbende vedligehold af ejendommene.

  Med værktøjet bliver energiindsatserne håndgribelige, og det bliver muligt at sætte en realiserbar og konkret ambition, og så løbende monitorere, om man er på rette kurs.

 • Energiscreening prioriterer dine projekter 

  En screening af ejendommen giver et grundigt overblik over de mest rentable og effektive energiprojekter, der med fordel kan igangsættes. Screeningen bygger på en lang række data, der indhentes fra fx energistyringssystemet MinEnergi, ejendomsspecifikke drift- og vedligeholdelsesplaner og Unik Bolig samt ejendommenes officielle energimærker.

  Via data kortlægger vores fageksperter ejendommens mulige renoveringstiltag, deres effekt og rentabilitet, så det bliver let at udvælge de mest egnede projekter nu og her eller at integrere dem i det løbende vedligehold. 

 • Svanemærket byggeri

  En certificering med Svanemærket er et synligt bevis på, at man tager ansvar for en bæredygtig udvikling.
  Vi kan bl.a. screene et byggeprojekts egnethed i forhold til svanemærkets krav samt stå for al dokumentation under hele processen.

  Læs om svanemærket byggeri i DEAS.

Kontakt

Hans Andersen

Senior Director
Sustainability
Bliv kontaktet

Cases

Vi sikrer, at investeringer i energi og miljø er rentable på både kort og langt sigt.

Se cases

Ansvarlig forvaltning

Vi ønsker at drive en mere miljøvenlig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder