Administrationsløsninger for private investorer

Effektiv og sikker administration tilpasset dine behov.

Vi sammensætter i fælleskab din administrationsaftale, så den altid passer til dine aktuelle ønsker og behov. Hvad enten du har behov for den mest grundlæggende administration eller ønsker en full service-løsning.

Vi tager os af den daglige administration, den løbende kontakt med lejere og samarbejdspartnere, og vi drifter dine investeringsejendomme, som var det vores egne. Du skal kun involvere dig i den grad, du ønsker. Du har én fast kontaktperson, som kender dig og dine investeringsejendomme.

Fleksible løsninger

Vi skræddersyer sammen den løsning, der passer til netop dine behov. For at give dig det nemmeste udgangspunkt har vi samlet vores mange serviceydelser i tre overskuelige pakker - DEAS Basis, Plus og Premium.

Lad os sammen gennemgå dine ønsker og behov, hvorefter vi udvælger og sammensætter de ydelser, der passer dig. 

DEAS Basis

Til dig, der har behov for de mest væsentlige administrationsydelser. Samtidig har du altid muligheden for at tilvælge ekstra ydelser, hvis behovet opstår.

En enkel løsning, der giver dig sikkerhed ved en professionel samarbejdspartner.

DEAS Plus

For dig, der ønsker økonomisk overblik over ejendommen uden at skulle tage stilling til den daglige drift af ejendommen.

DEAS Plus er en professionel løsning, der gør det let at slippe den daglige administration og giver dig overblik over ejedommens økonomi.

DEAS Premium

Løsningen til dig, der vil have den komplette løsning, som dækker ejendommens fulde administrations- og driftsbehov, og som også ønsker løbende udvikling og optimering af din ejendom.

En full service løsning, der giver dig fuld sikkerhed og udnyttelse af din ejendoms udviklingspotentiale. 

Få et tilbud

Kontakt os allerede i dag på tlf. 72 10 80 25 eller salg@deas.dk for at høre mere om, hvilken løsning der passer bedst til din ejendomsportefølje.

Download

Læs den komplette beskrivelse af ydelser målrettet private investorer.

Download prislisten for DEAS Basis, Plus og Premium.

 

Kontakt

Susanne Randrup Madsen

Account Manager
Property Management - Private Investors
Bliv kontaktet

Cases

Professionel og målrettet administration - også for private investorer.

Se cases

full service property house

Se, hvad vi kan tilbyde 
din ejendom

Se filmen