Svanemærket byggeri

Lad DEAS stå for certificeringen, der viser, at I går i front i den bæredygtige udvikling.

Antallet af svanemærkede byggerier er mere end fordoblet fra januar 2018 til januar 2020, oplyser Miljømærkning Danmark.

I DEAS mærker vi også den stigende interesse for certificeringen, og vi hjælper gerne vores kunder i mål. Vi kan bl.a. screene et byggeprojekts egnethed i forhold til svanemærkets krav og stå for al dokumentation under hele processen.

Værdien af svanemærket byggeri for ejer og lejer

Med en certificering med Svanemærket har man som ejendomsinvestor et effektivt redskab til at vise, at man går i front – og et synligt bevis på, at man lever op til skrappe miljø- og kemikaliekrav samt tager ansvar for en bæredygtig udvikling. Samtidig giver man lejer tryghed i, at de bor eller arbejder i rammer, hvor der drages omtanke for indeklima og miljø.

Svanemærket og bæredygtigt byggeri i DEAS

Skrappe krav til ejendomme med svanemærket

Der stilles særlige krav til hele ejendommens livscyklus, fra byggeri til drift og fremtidig nedrivning. Kravene for at opnå Svanemærket er bl.a. lavt energiforbrug, ventilation, fugtsikring og godt indeklima. Kravene til både byggematerialer og kemiske produkter er høje, og træ skal være bæredygtigt certificeret.

Et svanemærket byggeri godkendes af en uvildig tredjepart, og i DEAS sikrer vi både den rette byggeproces og et bæredygtigt resultat

Kontakt

Klaus Thanbech

Afdelingschef
Teknik - Bygherrerådgivning
Bliv kontaktet

Bæredygtighed

Vi ønsker at drive en bæredygtig forretning med positiv indvirkning på samfund, mennesker og miljø.

Se vores fokusområder