Stigsborg Brygge

Stigsborg Brygge består af 86 eksklusive lejeboliger i to hesteskoformede bygninger opført i 2017-2018. Alle lejligheder har sydvestvendt altan, terrasse eller tagterrasse, og udformningen sikrer alle lejligheder den bedst mulige udsigt over Limfjorden. Stigsborg er centralt beliggende i Nørresundby, men er samtidig placeret i rolige omgivelser ned til Limfjorden.

ejer
Bygherre: CALUM A/S

Situation

Første etape af Stigsborg Brygge var klar til indflytning den 15. februar 2018, mens anden etape var indflytningsklar den 1. juni 2018. 
I de kommende år vil Stigsborg udvikle sig til et varieret og attraktivt byområde med boliger, kontorer og erhverv.

Problemstilling

CALUM var de første til at satse på nye boliger i Nørresundbys tidligere industrikvarter ned til Limfjorden. Og det kræver en særlig indsats at tiltrække interesserede til at bo i et område under kraftig udvikling.
DEAS blev udpeget til at løfte opgaven med at sikre en effektiv førstegangsudlejning samt varetage den efterfølgende administration af lejeboligerne.

Lejeboligerne blev opført og udlejet i to etaper, og målet var at have alle boliger udlejet inden endelig idriftsættelse. 

Løsning

Førstegangsudlejning Ejendomsadministration Indflytningssyn

DEAS har sammen med CALUM fastsat en husleje, der tager højde for områdets udvikling i de kommende år. Samtidig med at der har været afholdt ugentlige åbent hus-arrangementer har DEAS sørget for at interesserede har kunnet booke individuelle fremvisninger. Dermed har vi sikret at processen har været let og enkelt for de potentielle lejere, samt taget højde for deres travle hverdag. 

Der har været ført en fokuseret digital markedsføringsindsats med egen hjemmeside til projektet, annoncering via Facebook, klassiske annoncer i de trykte, lokale medier samt annoncering på DEAS' udlejningsportal Findbolig.nu. Samtidig er pressen blevet brugt til at eksponere projektet og udviklingen undervejs.

Resultat

Der har været en god interesse for de nye boliger gennem hele udlejningsprocessen, og kunden er blevet opdateret om status undervejs i hele forløbet.

I den løbende dialog gik DEAS i samarbejde med CALUM A/S proaktivt til værks for at optimere udlejningsarbejdet, bl.a. med ændringer i markedsføring og tilpasning til den aktuelle efterspørgsel. Det sikrede den mest effektive proces fra start til slut.

Da anden etape af Stigsborgs Brygge blev taget i brug i juni 2018 var lejlighederne udlejet, så lejerne kunne flytte ind i et område med liv og mangfoldighed. DEAS varetog også selve indflytningsprocessen og var til stede på indflytningsdagene med en række medarbejdere, der foretog indflytningssyn, udleverede nøgler og hjalp lejerne på plads.

Kontakt

Kim Krabbe

Senior Director
Residential Letting
Bliv kontaktet