Sandbakken

Ejendommen er opført i 1989 og indeholder 212 boliger, der spænder fra 1-værelses boliger på 35 m2 til 6-værelses boliger på 148 m2. Sandbakken ejes af PKA, som har været kunde i DEAS siden 1989.

ejer
PKA A/S

Situation

PKA efterspurgte effektiv administration og drift af ejendommen, der rummer mange lejemål og store fællesarealer. Og ambitionen var at skabe et harmonisk område med tilfredse lejere.

Problemstilling

Sandbakken rummer mange lejemål og store fællesarealer, som kræver særlig fokus og detaljeret planlægning for at holde drifts- og ejendomsudgifterne på et rimeligt niveau. Da der er mange lejemål i ejendommen, er det også vigtigt at holde tomgangen så minimal som muligt. Dernæst kræver det tæt dialog og kontakt med lejerne at skabe et fællesskab på et så stort område.

Løsning

Administration Drift og Vedligehold Facility Services

DEAS forestår administration, drift og vedligehold af Sandbakken. Den daglige ejendomsservice varetages af DEAS Facility Services, og der er ydermere tilknyttet fast vicevært på ejendommen, der yder beboerservice og bidrager til den daglige drift. 

Samtidig har ejendommens tilknyttede driftschef løbende dialog med beboer-repræsentationen for at inddrage beboernes ønsker og ideer til rammerne for deres hjem. 

DEAS har stor fokus på effektiv planlægning af vedligeholdelsesarbejder og driftsudgifter til de store fællesarealer.

En naturlig del af vores ydelse er, at administrator planlægger udlejning af opsagte lejemål, afholdelse af flyttesyn, istandsættelse i forbindelse med flytninger og klargøring til nye lejere.

Resultat

Sandbakken administreres og drives i dag effektivt. DEAS holder en tæt dialog med lejere og har dermed et højt fokus på beboerservice.

Kontakt

David Green

Fund Manager
Bliv kontaktet

full service property house

Se, hvad vi kan tilbyde 
din ejendom

Se filmen