Rådhusvænget

Andelsboligforeningen Rådhusvænget i Kastrup nær København har været kunde siden 1986. Rådhusvænget har en Premium-løsning. Ejendommen er opført i 1930 og består af 54 lejligheder.

Problemstilling

Rådhusvænget er en forening med en proaktiv tilgang til drift og vedligehold og har et ønske om at fastholde en stabil andelskrone og lav husleje i foreningen.

Foreningen har derfor behov for en samarbejdspartner, der kan bistå foreningen med den daglige drift, men også styre større byggeprojekter og stå for planlægning af ejendommens drift og vedligehold.

Foreningen ønsker en personlig kontakt, der varetager foreningens interesser. 

Løsning

Ejendomsadministration Drift og vedligehold Bygningsgennemgang

DEAS bistår foreningen med alt fra den daglige administration til rådgivning om byggeprojekter, forsikringer og låneomlægning. Derudover deltager DEAS på budgetmøder i foreningen og står for de årlige bygningsgennemgange, hvor årets vedligeholdelsesprojekter planlægges.

DEAS er også bygherrerådgiver for foreningen og varetager dialogen med leverandører på en række større byggeprojekt. Bl.a. er alle vinduer og døre udskiftet, og facaden pudset op.

Da foreningen har valgt en Premium-løsning, indgår langt de fleste ydelser allerede i foreningens løsning, og de resterende tilkøbes med rabat.

Resultat

Det kontinuerlige samarbejde gennem snart 30 år bidrager til foreningens gode økonomi og sikkerhed for en sund forening med stabil drift og vedligehold.

Med DEAS som rådgiver har foreningen ikke skulle bruge ressourcer på at styre store byggeprojekter, og foreningen har været sikret, at projekterne er kommet godt i mål og til budget.

DEAS har et fast team af medarbejdere, der kender foreningen og bestyrelsen, så kunden er sikret det bedst mulige samarbejde.

SPECIALIST I FORENINGER

Se, hvordan vi kan hjælpe jeres forening.

Se filmen