Lyngby Port

Lyngby Port består af 21.166 m2 og er i dag ejet af pensionsselskabet Velliv Ejendomme A/S. Ejendommen er placeret i Kgs. Lyngby og fungerer som et flerbrugerhus.

ejer
Velliv Ejendomme A/S

Situation

Det var et ønske fra ejer at opdatere fællesarealerne i ejendommen til gavn for eksisterende og fremtidige lejere. Fokus har været på velkomstområdet og den nye rummelige café med udendørsområde.

Velliv ønskede desuden at etablere et showroom/kontor, så potentielle lejere kan få et indblik i ejendommens potentiale ved fremvisninger. 

Problemstilling

Velliv identificerede uudnyttet potentiale i flerbrugerhusets fællesområder, som de gerne ville skabe attraktive faciliteter ud af – bl.a. manglede ejendommen en fælles kantine. 

Løsning

Arkitekt rådgivning Projektledelse Byggeteknisk rådgivning

DEAS har været involveret i hele processen og har hjulpet Velliv med alt fra skitse til færdigt resultat. I DEAS har vi stået for projekteringen, projektledelsen, samt indkøb af inventar - hvor Space Planning har været en stor del af projektet.

Vi har totalrenoveret 700 m2 i stueetagen til caféen, som hele huset kan anvende som fælles spiseområde.

På 5. sal har vi designet, indrettet og bygget et showroom/kontor, hvor potentielle lejere kan se materialesammensætninger og få en fornemmelse af potentialet i ejendommen og de mange muligheder, som flerbrugerhuset tilbyder.

Slutteligt har vi indrettet et nyt indgangsparti og etableret nye fælles mødelokaler til ejendommens mange lejere.

Vi har i indretningen forenet kundens ønsker med respekten for ejendommens kvaliteter bl.a. ved at fokusere på bygningens potentiale, samfundets udvikling og de nyeste trends inden for Space Planning.

Resultat

Velliv har nu en velfungerende flerbrugerejendom, der med de nye fællesarealer – herunder café, mødelokaler og loungeområder, indbyder husets lejere til ophold udenfor deres egne lejemål.

Opgraderingen af flerbrugerejendommen har også stor betydning for tiltrækningen af nye potentielle lejere. Mæglerne, der udlejer lejemålene, giver udtryk for, at prøvekontoret på 5. sal understøtter de enkelte fremvisninger og præsenterer de mange indretningsmuligheder på en fin måde.

Vi har gennem hele processen haft et tæt samarbejde med Velliv, der er tilfredse med resultatet. 

Kontakt

Mie Møller

Arkitekt
Teknik - Byggeri - Investorer - Erhvervsprojekter
Bliv kontaktet