Hotel Comwell Kongebrogaarden

Hotel Comwell Kongebrogaarden i Middelfart indtager en unik beliggenhed, lige ned til Lillebælt under den gamle Lillebæltsbro. Hotellet har en lang historie tilbage til 1500-tallet, hvor det tjente som overfartssted for kongen. Hotellet blev i 1990 genopbygget efter en stor brand og lejes i dag ud til Comwell og rummer 62 værelser, 18 suiter og konferencefaciliteter.

ejer
AP Pension

Situation

Badeværelserne på Comwell Kongebrogaardens førstesal var i 1990 blevet udført uden vådrumssikring. Så der blev oplevet stedvis vandgennemsivning pga. nedslidte og utætte flisefuger.

Problemstilling

DEAS administrerer og forestår til dagligt den udvendige drift og vedligeholdelse af hotellet. DEAS anbefalede at foretage en totalrenovering af de 48 badeværelser, så de levede op til moderne tæthedskrav, og der blev opnået en langsigtet løsning. 

Arbejdet var så omfangsrigt, at det var nødvendigt, at lukke hotellet i renoveringsperioden.

For at hotellet ikke skulle miste omsætning blev det besluttet at foretage totalrenoveringen på tre uger hen over jul og nytår, fra den 18. december 2016 til den 8. januar 2017.

Løsning

Bygherrerådgivning Projektering Byggeledelse

For at kunne løse opgaven inden for den korte tidstermin valgte vi at gøre brug af en partneringaftale, som DEAS har gode erfaringer med bl.a. fra tilbygningen til Hotel Kolding Fjord i 2016. 

Partneringaftalen betød, at vi kun definerede de helt overordnede rammer inden projektets opstart. DEAS, hovedentreprenør O. Adsbøll & Sønner A/S, underleverandører og Comwell gav så hinanden håndslag på løbende i projektet at tage et fælles ansvar for at finde løsninger og træffe hurtige beslutninger.

Resultat

Renoveringen af hotellets 48 badeværelser på 1. sal nåede i mål inden den korte tidsfrist og aftalte lukkeperiode. Mandag den 9. januar var Comwell klar til at byde nye gæster og kursister velkommen med nyrenoverede og flotte badeværelser.

Kontakt

Lars Lindegaard Olsen

Senior Project Manager
Technical Building Consultancy - Projects West
Bliv kontaktet

Ombygning og indretning

Se hvordan DEAS bringer erhvervslejemål fra skitse til færdigt projekt.

Se filmen