Helledig Ejendomme

Helledig Ejendomme ApS ejer seks boligudlejningsejendomme med i alt 48 boliglejemål, otte rækkehuse og et erhvervslejemål primært i det centrale Aalborg. I alt ca. 5.000 kvm. Der er tale om klassiske ejendomme, og DEAS' opgaver vedrører primært de administrative forhold.

ejer
Helledig Ejendomme ApS

Situation

Kunden ønskede at outsource selve basisadministrationen på grund af de strengere lovkrav, krav om øget digitalisering, ønske om bedre overblik over økonomi og performance mv., samt at arbejdsmængden var blevet større som følge af tilgang i ejendomsporteføljen.

Problemstilling

Første gang: Ejer havde ikke tidligere arbejdet med en professionel ejendoms-administrator. Udfordringen var, at kunden havde specifikke ønsker til, hvad DEAS skulle løse, og hvad kunden selv ville løse. 

Løsning

Fra egen administration til professionel Delt opgaveansvar Lejertilfredshed

En fleksibel løsning: DEAS kan ved hjælp af sit setup sikre en tilpasset løsning til netop Helledig Ejendomme ApS. På den måde varetager DEAS den basale ejendoms-administration, mens kunden selv varetager udlejning, drift og vedligeholdelse med egen vicevært, samt en evt. modernisering.

Fuld support på administrationen: DEAS udfører generelle ejendomsadministrative opgaver. Eksempler herpå er levering af kvartalsvise rapporteringer af forskellig karakter, gennemgang af ejendommens forhold, undervisning af vicevært samt levering af rådgivning i fx lejlighedsmoderniseringer. Alle administrative forhold følger nu DEAS' standarder og procedurer, som DEAS' øvrige 25.000 boliglejemål følger.

Rapportering og overblik: Alt imens kan kunden følge med i ejendomsadministrationen via DEAS' online adgang. Herudover modtager kunden kvartalsvis rapportering fra DEAS med uddybende beskrivelse af tomgang, restanceforhold og generel økonomirapportering, og endelig en akkumuleret beskrivelse af afkastet på porteføljen.

Kontraktlige forhold: DEAS har gennemgået alle kontrakter og sikret, at alle forhold er på plads, samt sikret kunden en markedskonform leje.

Resultat

Via DEAS’ forskellige løsninger blev der fundet et perfekt match mellem pris og ydelser, hvor DEAS forestår den basale ejendomsadministration, og kunden selv forestår genudlejninger, viceværtfunktion, drift og vedligeholdelse af ejendommene samt modernisering af lejemål.

Kontakt

Hans Peter Hansen

Senior Director
Private Investors
Bliv kontaktet

full service property house

Se, hvad vi kan tilbyde 
din ejendom

Se filmen