Bakkelyparken

Andelsboligforeningen Bakkelyparken er stiftet i 1977 og består af 84 boliger på mellem 36 – 179 m2. Ejendommen ligger i den sydlige del af Aarhus med 10 minutters kørsel til hjertet af Aarhus. Foreningen har været i administration hos DEAS siden 1. januar 2016.

Situation

Bakkelyparken havde gennem længere tid søgt en professionel samarbejdspartner med kompetencer inden for administration af andelsboliger, og som også kunne hjælpe bestyrelsen med løsning af en lang række opgaver. Grundet foreningens størrelse og nogle konkrete udfordringer følte foreningen ikke længere, at den tidligere administrator kunne opfylde deres behov i det daglige bestyrelsesarbejde. Derfor ønskede Bakkelyparken en samarbejdspartner, der kunne servicere alle deres behov. 

Løsning

Ejendomsadministration DEAS PLUS Personlig kontaktperson

Vi startede med at holde en række opstartsmøder med bestyrelsen, så vi hurtigst muligt kunne lære foreningen at kende. Der blev indgået en DEAS PLUS-aftale, så bestyrelsen havde en sikkerhed for, at der blev taget hånd om alle foreningens behov. Hvad enten der var tale om rådgivning om generelle forhold vedr. vedtægter, foreningens regnskaber og budgetter, eller hjælp til at håndtere husordenovertrædelser og generelforsamlinger.  

Vi behandlede en række problemstillinger, som gjorde, at bestyrelsen fik klarhed over forskellige situationer, som fx lejestigninger på to oprindelige lejeboliger. Vi ridsede situationen op og lagde mulighederne frem for bestyrelsen, hvorefter de nemt kunne træffe et valg.

Udover de mere grundlæggende administrationsydelser, fik Bakkelyparken tilknyttet et fast administrationsteam og en personlig kontaktperson, som har et indgående kendskab til foreningen og dens regnskaber og udfordringer. 

Resultat

Bakkelyparkens samarbejde med DEAS har betydet, at bestyrelsen kan bruge tid på at træffe vigtige beslutninger, så dagligdagen bliver lettere, og foreningen fungerer stabilt uden overraskelser. 

Kontakt

Jesper Madsen

Souschef
Foreninger - Vest
Bliv kontaktet

SPECIALIST I FORENINGER

Se, hvordan vi kan hjælpe jeres forening.

Se filmen