Amager Strandpark

Amager Strandpark er et udlejningsbyggeri opført i et af Københavns nyere bykvarterer i perioden 2012-2014. Ejendommen består af 184 lejeboliger, 5 erhvervslejemål og en parkeringskælder, fordelt på i alt 18.400 m2.

ejer
Lærernes Pension

Situation

Lærernes Pension ønskede, at ejendommen var fuldt udlejet inden ibrugtagning. Samtidig ville man sikre, at lejerne fik en god oplevelse i forbindelse med indflytningen, ved at der var andre naboer i og omkring ens nye bolig. Der var behov for en professionel samarbejdspartner, der kunne håndtere knap 184 indflytninger på samme dag. 

Problemstilling

Krav om fuld udlejning fra dag 1: DEAS har stået for både udlejning og idriftsættelsen siden ejendommens opførsel. Udlejningscasen var DEAS' første større udlejningssag for Lærernes Pension, der blev løst til kundens fulde tilfredshed, hvor alle boliger var udlejet, inden byggeriet blev afleveret, ligesom man hjalp med indflytningen.

Ønske om markedsbestemt leje:
DEAS har rådgivet omkring lejekontrakter, der tillader udlejning på et til enhver tid gældende markedskonformt niveau.

Løsning

Fuld udlejning Det rette lejeniveau Håndtering af indflytning

En meget præcis leje: DEAS hjalp med at ramme det helt rigtige lejeniveau – lavt nok til at sikre fuld belægning og højt nok til sikre en fornuftig tilbagebetaling. 

Et attraktivt sted:
Derudover skulle projektet brandes, hvilket skete med hjælp fra DEAS, som udviklede det materiale, der skulle sikre en optimalt udlejningsproces. 

En smertefri indflytning:
DEAS Facility Services hjalp med, at lejerne kunne flytte ind samtidig. Erfaringsgrundlaget for at kunne klare en sådan opgave, ligger i afdelingens over 3.500 årlige indflytninger. DEAS sikrede alle lovgivningskrav, så kunden havde sikkerhed for, at alle formaliteter var på plads ved indflytningen.

Resultat

Tilfredsheden med håndteringen var høj, hvilket har resulteret i, at DEAS har varetaget udlejning og idriftsættelse af Lærernes Pensions nybyggerier lige siden.