Nyheder

07. december 2017

5 gode råd til et godt indeklima i vintervejret

I vintersæsonen kan indeklimaet i boligen nemt blive noget klamt og fugtigt, og dine varmeudgifter kan komme ud af kontrol. Vi giver dig her fem gode råd til at passe på både varmeregningen og indeklimaet.

Læs mere
18. september 2017

Sådan forebygger du skadedyr i din bolig

Skadedyr er en fællesbetegnelse for dyr, som generer mennesker og ødelægger vores ting. Bekæmpelse af skadedyr kan være besværligt og omkostningstungt, og derfor kan det godt svare sig at forsøge at undgå skadedyr ved at tage nogle forholdsregler.

Læs mere
15. september 2017

Sådan vedligeholder du afløb og vandhaner i din bolig

Oplever du af og til, at vandhanen sprøjter ud over det hele, eller at afløbet i køkken og bad er stoppet eller står og lugter? Med nogle få regelmæssige rutiner kan man typisk undgå problemerne.

Læs mere
14. september 2017

Hold fast i de gode vaner for affaldssortering

Når affaldet fx i løbet af en weekend har hobet sig op, og man både skal af med flasker, pap og papir, kan det være fristende at springe affaldssorteringen over og evt. smide flaskerne i affaldsskakten og lade pappet stå i opgangen, i håbet om at viceværten eller rengøringen tager sig af det. Men det er slet ikke måden at gøre det på, og det er der flere grunde til.

Læs mere
13. september 2017

Brug e-service

Skal du genbestille nøgler, opsige din bolig eller give os besked om nye kontaktoplysninger? Så brug vores E-service på deas.dk. Her kan du enkelt og nemt udfylde formularer fra DEAS digitalt samt underskrive med NemID, hvor det er nødvendigt – lige når det passer dig.

Læs mere